Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Tvarohová pizza s lilkem

Zpět
  • Autor: madridacka
  • Doba přípravy (min.): 40
  • Uživatelský recept
  • Porce: 3.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pizza koření

Energetická hodnota celkem: 4276 kJ

Bílkoviny (g): 77, Tuky (g): 41, Sacharidy (g): 88, SAFA (g): 19, Cukry (g): 48, Vláknina (g): 30, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1425 kJ

Bílkoviny (g): 25.7, Tuky (g): 13.7, Sacharidy (g): 29.3, SAFA (g): 6.3, Cukry (g): 16, Vláknina (g): 10, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Měkký tvaroh promíchám s vajíčkem a špaldovou moukou, ve které je prášek do pečiva a osolím. Řídkým těsto rozprostřu na formu vyloženou pečící folií, na těsto rozetřu podušenou houbovou směs s kečupem a cibulí, okořením pizza kořením a pokladu vypoceným lilkem, rajčaty a olivami. Dám péci a po chvíli pečení (cca 10 min na 180 °C) zaliji smetanou s vajíčkem a nakonec před dopečením posypu sýrem.

Fotografie

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

05. 09. 2017 21:12
To vypadá moc dobře :-)))
05. 09. 2017 19:42
Nejdřív bych to raději ochutnala, pak teprve uvařila....
05. 09. 2017 15:47
O tvarohu v pizze jsem ještě neslyšela, zní to moc dobře. Tvaroh ve vaničce je jak voda, taky s ním mám při pečení špatně zkušenosti, v buchtách se úplně rozplynul a skoro zmizel.
31. 07. 2014 16:17
jééé, mňam, tak tohle bude v sobotu k obědu
26. 07. 2014 07:10
Na tu tvarohovou pizzu dávám té mouky tak dvě lžíce, naposledy jsem je zvážila. Tvaroh používám z alobalu, je "tužší".
25. 07. 2014 19:52
určitě vyzkouším :-)
23. 07. 2014 17:45
Té špaldové mouky fakt stačí jen 20 gramů?
20. 07. 2014 08:00
Silvuchka - Posolit, on se začne potit a pak se osuší ubrouskem:-)
20. 07. 2014 00:42
možná hloupý dotaz ... ale co je "vypocený" lilek? Podušený?
18. 07. 2014 19:57
Pizza vypadá nádherně, zařadím do jídelníčku. :-)

Naši partneři